06-533 4361 | Ma-Pe: 7-17 La: 8-14 | Ostolantie 8, 63700 Ähtäri [email protected]

TUOTTEET

Ähtärin myymälästä saatavilla olevia tuotteita

TYÖKALUT

Laaja valikoima työkaluja, joilla teet isommat ja pienemmät nikkaroinnit, korjaukset sekä huollot.

PAINEILMA

Rakennusurakka tai remontti edessä? Ei hätää, meiltä löydät paineilmalaitteita aina kompressoreista naulaimiin.

VARAOSAT

Laakerit meni? Kiilahihna paukahti poikki? Tule hakemaan myymälästä uudet tai tilaa verkkokaupasta

KÄSI- JA SÄHKÖTYÖKALUT

KÄSITYÖKALUT

Monipuolinen valikoima erilaisia käsityökaluja, kuten vasarat, puristimet, mittaislaitteet, putki- ja leikkaustyökalut. Katso lisää valikoimastamme IKH:n verkkokaupasta.

SÄHKÖTYÖKALUT

Greenworksin sähköisellä moottorisahalla pätkit pihapiirissa puut nopeasti ja kätevästi. IKH takaa laajan valikoiman erilaisia sähkö- ja akkukäyttöisiä työkaluja kuten pisto- ja pyörösahat, kulmahiomakoneet, mutterinvääntimet ja porakoneet.

TYÖASUT JA -KENGÄT

Myymälästämme löytyvät Helly Hansenin työvaatteet ovat omiaan Suomen keleihin, oli ulkona sitten kaatosade porottava aurinko tai myrsky. Helly Hansenin työvaatteissa yhdistyy käytännöllisyys, tarkoituksenmukaisuus, tyylikkyys ja suojaavat ominaisuudet parhaalla mahdollisella tavalla. Hyvät työvaatteet = hyvä työn jälki.

Saat meiltä myös IKH:n suunnittelemat ammattimaiset Patronin työasut.

Jaloistasi voit huolehtia Sievin työkengillä ja pelastat rakkaat jalkasi mahdollisilta tapaturmilta.

PAINEILMALAITTEET

Kompressorit

Kompressoreita ”tutummin kompurat” moneen lähtöön. Kannettavat kompressorit, öljyttömät, öljylliset, dieselkäyttöiset, ilmastointilaitekompressorit ja monet muut.

NAULAIMET

Naulaimet joka tarpeeseen. Tarvitsetko ankkurointi-, betoni-, haka-, runko, rumpu-, ulkovuori- tai vaikka huopakattonaulaimen? Meiltä löydät IKH:n mainiot naulaimet. 

MUUT

Valikoimastamme löydät myös muun muassa paineilmahiomakoneet, hiekkapuhaltimet, pulttipyssyt ja useat muut paineilmalaitteet.

VARAOSAT JA KIINNITYS

TRAKTORIN VARAOSAT

Saatavilla on useimpiin malleihin mm. moottoriosat, kytkimet ja vaihteistot. Katso lisää saatavilla olevia traktorin varaosia IKH:n verkkokaupasta.

KIINNITYS

Tarvitsit sitten ammattikäyttöön soveltuvia kiinnitysvälineitä tai peruskiinnikkeitä kotioloihin, niin olet oikeassa paikassa. Katso kiinnitystarvikkeita verkkokaupassa.

VARAOSAt ja tarvikkeet

Oli sinulla sitten menossa remontti tai ihan oikea urakka, niin myymälämme ei jätä sinua pulaan. Tule hakemaan meiltä teipit, ruuvit, pultit, naulat, hitsauskaasut tai vaikka liukuovitarvikkeet.

EDUSTAMIAMME TUOTEMERKKEJÄ

TOIMITUS

Jos ostat verkkokaupasta, lue toimitusehdoista IKH:n sivuilta.

PALAUTUS

Käyttämättömillä tuotteilla 14 päivän palautusoikeus.

TAKUU

IKH -jälleenmyyjänä takuuehtomme ovat samat kuin IKH:lla.